Kvæg

Kvægrådgivning til erhvervs- og hobbybesætninger

Vendsyssel Landdyrlæger har mange års erfaring og faglige kompetencer inden for kvægpraksis. Vi bestræber os på at tilbyde den bedst mulige behandling og rådgivning til netop dine dyr og din besætning. Flere af vores dyrlæger har videreuddannet sig til kvægfagdyrlæger og samtlige dyrlæger deltager løbende i kurser for at holde fagligheden i top.

Vi tilbyder sundhedsrådgivning til både malkekvægs- og slagtekalvebesætninger hvad end det er konventionel eller økologisk produktion inden for både basisaftale samt tilvalgsmodul 1 og 2.

Vi udfører rutinemæssigt en bred vifte af medicinske og kirurgiske behandlinger, heriblandt kikkertoperation af venstresidig løbedrejning, kejsersnit, studninger, udskudt liv og børkrængning. Desuden har nogen af vores dyrlæger erfaring med skydning af vilde dyr med bedøvelsesgevær.

Derudover udfører vi laboratoriediagnostik på vores eget laboratorium, herunder dyrkning og resistensbestemmelse af mælkeprøver, gødningsprøveundersøgelser for forskellige parasitter og virus samt antistofoptagelse på blodprøver fra spædekalve. Øvrige prøver indsendes til eksternt laboratorium.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål? Kontakt os endelig

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Ring til os på telefon (+45) 98 99 80 66 eller send en mail til info@vldyr.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 98 99 80 66
info@vldyr.dk